Lielākais akvaparks Eiropā jeb prieki bērniem un pieaugušajiem Varšavā! Ceļojums ar autobusu
Laba cena

«JAUNUMS! Lielākais akvaparks Eiropā jeb prieki bērniem un pieaugušajiem Varšavā!»

Apmeklētās vietas ceļojuma laikā: Varšavas vēsturiskais centrs - Multimediālo Strūklaku Šovs - Lazenku karaliskais pils parks un Lazenku pils – Polijas Parks Suntago (akvaparks) – Kopernika Zinātnes centrs - tirdzniecības centrs

1. diena

Agrā rītā izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā, brauciens cauri Lietuvai. Pēcpusdienā ierodamies Varšavā. Iekārtošanās viesnīcā. Piedāvājam doties pilsētas apskates ekskursijā ar pastaigu pa vecpilsētu (15 EUR), kuras laikā apskatīsim: Pils laukumu, Karaļa pili, Varšavas vecāko – Sv. Jāņa baznīcu, tirgus laukumu ar gotiska stila baznīcām un senajiem sienu stiprinājumiem māju fasādēs. Būs iespēja iepazīties ar vietējo mākslinieku gleznojumiem, kā arī varēsiet iegādāties suvenīrus. 
Apmeklēsim Varšavas universitātes jauno bibliotēku un dārzu. Jaunā bibliotēkas ēka tika atvērta 1999. gada decembrī. Mūsdienīgā bibliotēkas būve sastāv no divām ēkām. Abas daļas ir savienotas ar pasāžu, tā saucamo ieliņu ar stikloto jumtu. Ļoti interesanta apskates vieta bibliotēkā ir 1 ha plašais dārzs uz jumta. Tas ir viens no lielākajiem un skaistākajiem jumta dārziem Eiropā. Dārzs sastāv no divām daļām: augšējās (platība 2000 м2) un apakšējās (platība 15 000 м2), kas ir savienotas ar ūdens plūsmas kaskādēm. No tiltiņiem un skatu platformas var ieraudzīt Varšavas panorāmu. 
Vakarā varat doties uz Gaismas un mūzikas strūklaku parku, kur var izbaudīt Multimediālo Strūklaku šovu! Strūklaku parks sastāv no 367 avota punktiem, no kuriem ūdens paceļas līdz pat 25 metru augstumam. Šova laikā strūklaka iemirdzas vairāk nekā 300 krāsās. Fonā tiek atskaņota gan klasiskā mūzika, gan mūsdienu popmūzika, kā arī ar lāzera stariem tiek projecētas dažādas animācija. (Strūklakas strādā vasaras un rudens sākuma laikā. Vēlā rudens un ziemas laikā strūklakas nestrādā). Iekārtošanās un nakts viesnīcā Varšavā.

2. diena

Brokastis. Dienas pirmajā pusē piedāvājam doties ekskursijā uz Karalisko Lazenku parku (25 EUR). Pils un parka komplekss atrodas pilsētas centrā. Parkā izvietotas neskaitāmas skulptūras, strūklakas un ziedu kompozīcijas, kas liecina par Polijas karalisti. Katru gadu parkā tiek rīkoti Šopēna koncerti. Jūs redzēsiet Belvederi pili, pieminekli ģeniālajam komponistam Frederikam Šopēnam, Karalisko pili – Staņislava Augusta Poņatovska rezidenci, Ķīniešu aleju, uzzināsiet daudz interesantu faktu un leģendu, kā arī satiksieties ar parka mazajiem iemītniekiem – vāverēm, fazāniem un pāviem.
Dienas vidū dodamies uz jauno un lielāko akvaparku Eiropā – Polijas Parks Suntago (Park of Poland Suntago)! Lielākajā ūdensparkā atradīsiet 32 visdažādākos slidkalniņus, garākais no kuriem ir 320 metrus! Iedomājaties – tas ir kā slīdēt no Eifeļa torņa! Tropiskie, termālie, mazie un lielie baseini – šeit to ir 18, aizņemot 3500 kv/m lielu teritoriju! Ūdensprieki prasa enerģiju, un šeit ir arī kafejnīcas, kurās var iestiprināties. Te būs ko darīt gan lieliem, gan maziem!  Nakts viesnīcā.

3. diena

Brokastis. Brīvs laiks Varšavā, vai piedāvājam doties uz Kopernika Zinātnes centru. Šeit, 22 tūkstošu kvadrātmetru platībā ir iespēja veikt aizraujošus eksperimentus! Te būs iespēja iejusties kosmonauta Nila Armstronga tēlā un uzkāpt uz Mēness; uzzināt no kā un kapēc baidamies; iejusties detektīva lomā, kā arī iepazīt savu iespēju robežas un ķermeņa noslēpumus. Tepat izvietojies arī planetārijs “Kopernika debesis”, kur, ar jaunākajām multimediju tehnoloģijām, uz sfēriska ekrāna tiek projecēts kosmoss, okeāna dzīles vai vulkāna krāteris.
Pirms izbraukšanas uz Rīgu, tirdzniecības centra apmeklējums, kurā varēsiet ne vien sapirkt gardumus un suvenīrus, bet arī paēst pusdienas. Laiks ceļā, brauciens cauri Polijai un  Lietuvai. Vēlu vakarā atgriešanās Rīgā.

Brauciena cenā iekļauts:

  • Autotransporta pakalpojumi
  • Grupas vadītāja pakalpojumi ceļojuma laikā
  • Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas par papildus samaksu
  • Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm.
  • Ēdināšana: brokastis viesnīcās

Papildus izdevumi:

  • Veselības apdrošināšanas polise/medicīniskā apdrošināšana
  • Varšavas pilsētas apskates ekskursija vietējā gida pavadībā: 15 EUR
  • Izbraukuma ekskursija uz Karalisko Lazenku parku un akvaparku: 25 EUR
  • Pārdodot braucienu 1 personai par norādīto cenu, firma nevar garantēt, ka pieteiksies vēl kāds dzīvošanai 2-vietīgā numurā. Gadījumā, ja otrs cilvēks nepiesakās, personai ir jāpiemaksā par dzīvošanu vienvietīgā numurā: 55 EUR
  • Papildvieta autobusā: 60 EUR

Ieejas biļetes:

  • Lazenku parkā: pils uz salas, Misleviskas pils, Oranžērija, medību muzejs: 45 PLN / bērniem 25 PLN
  • Akvaparks “Polijas Parks”: pieaugušie 99 PLN / bērni līdz 16 gadiem 89 PLN (+ 15 PLN piemaksa par papildus zonu apmeklējumu / cena par vienu zonu)
  • Kopernika Zinātnes centrs: grupas biļete 9 EUR (BIĻETES JĀIZPĒRK PIRMS CEĻOJUMA)

Svarīga informācija:

  • Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto mobīlo telefona numuru Jūs saņemsiet ceļojuma informāciju ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, kuru lūdzam izmantot tikai ārkārtes gadījumos, atgādinājumu par izbraukšanas vietu un laiku. Gadījumā ja Jūs nenorādījāt savu telefona numuru, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu informāciju. 
  • Ja Jūs vēlaties izmitināšanu 3-vietīgos numuros, lūdzam par to jautāt iegādes brīdī. 
  • Jābūt: Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī. 
  • Jābūt: Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā.

Papildinformācija par braucienu:

  • Firma patur tiesības mainīt apskates objektu secību vai objekta aizvietošanu ar līdzvērtīgu, nemainot piedāvāto pakalpojumu pilnu apjomu. Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
  • Izbraukuma ekskursijās un apskates ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, grupas vadītāja pakalpojumi, gida pakalpojumi.
  • Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
  • Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
  • Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst. 20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem (laikapstākļu, sastrēgumu vai ceļu remontu dēļ). Iespējamas grafika izmaiņas nepārvaramas varas izraisīto apstākļu dēļ.
  • Tūrisma uzņēmums neatbild par sniegtajiem pakalpojumiem ārpus Latvijas robežām, par pakalpojumiem objektos, viesnīcās un restorānos, kā arī par tiem pakalpojumiem, kas nav tieši uzņēmuma pakalpojumi- kurus sniedz citi neatkarīgi uzņēmumi.
  • Brauciena cena un papildus pakalpojumu izmaksas (ieejas biļetes muzejos u.c.) ir norādītas orientējošas un var mainīties. Mainoties valūtu kursam, arī brauciena cena un papildus pakalpojumu izmaksas var mainīties.
Pērc
  • 03.05.24-05.05.24
    35 brīvas vietas
    20500
  • 24.05.24-26.05.24
    44 brīvas vietas
    20500
Pirkt

JAUNUMS! Lielākais akvaparks Eiropā jeb prieki bērniem un pieaugušajiem Varšavā! Ceļojums ar autobusu uz Poliju. Apmeklētās vietas ceļojuma laikā: Varšavas vēsturiskais centrs - Multimediālo Strūklaku Šovs - Lazenku karaliskais pils parks un Lazenku pils – Polijas Parks Suntago (akvaparks) – Nakts tirgus - Kopernika Zinātnes centrs - tirdzniecības centrs